Vilken tid sänds BET Awards?

Inledning

BET Awards är en årlig ceremoni som hedrar prestationer inom musik, underhållning och sport bland afroamerikaner och andra minoriteter. Det är en av de mest efterlängtade evenemang i underhållningsbranschen, och fansen är alltid angelägna om att veta när det kommer att komma på.

I det här blogginlägget kommer vi att diskutera den exakta tiden när BET Awards kommer, sändningskanalen och hur man tittar på det. BET Awards har funnits i över två decennier och har blivit en stapelvara i underhållningsbranschen. Prisutdelningen hyllar svarta artister och skådespelare i olika kategorier som musik, skådespeleri och sport.

Tidpunkten för BET Awards

BET Awards sänds vanligtvis på kvällen, och den exakta tiden varierar från år till år. Det är dock säkert att säga att BET Awards vanligtvis kommer runt 8:00 PM Eastern Standard Time (EST).

TidszonTidpunkt
Östlig standardtid (EST)8:00 PM
Central standardtid (CST)7:00 PM
Standardtid för berg (MST)6:00 PM
Pacific Standard Time (PST)5:00 PM

BET Awards hålls vanligtvis på sommaren, med det exakta datumet varierar från år till år.

Sändningskanal för BET Awards

BET Awards sänds vanligtvis på BET-nätverket. BET är en kabel- och satellit-TV-kanal som ägs av ViacomCBS Networks Americas.

KanalTyp av TV
BETKabel- och satellit-TV

Kanalen riktar sig till afroamerikaner och andra minoriteter och innehåller en blandning av musik-, underhållnings- och nyhetsprogram. BET lanserades 1980 och har sedan dess blivit ett av de ledande nätverken för den svarta publiken. Nätverket har ett brett utbud av program, inklusive realityshower, talkshows och original drama LeoVegas.

BET Awards är ett av nätverkets största evenemang under året. Nätverket gör vanligtvis allt för att säkerställa att evenemanget blir en framgång. Från förhandssändningarna till själva prisutdelningen kan fansen förvänta sig en kväll med underhållning non-stop.

Hur man tittar på BET Awards

Det finns flera sätt att titta på BET Awards.

Kabel- eller satellit-TV

Om du har kabel- eller satellit-TV-abonnemang kan du ställa in BET-nätverket för att titta på evenemanget live.

Streamingtjänster

Du kan också streama BET Awards på följande tjänster:

Det är viktigt att notera att vissa streamingtjänster kan kräva en prenumeration eller extra avgifter för att titta på BET Awards. Innan evenemanget, se till att kontrollera tillgängligheten och prissättningen av streamingtjänsterna för att säkerställa som du kan se titta på BET Awards utan några problem.

Emanuel Nyström
Emanuel Nyströmverified

Sammanfattningsvis kommer BET Awards vanligtvis runt 8:00 Eastern Standard Time (EST), och de sänds vanligtvis på BET-nätverket. BET Awards hyllar svarta artister och skådespelare i olika kategorier, och evenemanget har blivit en stapelvara i underhållningsbranschen.

BET Awards är inte bara en prisceremoni, utan en kulturell milstolpe. Det är ett evenemang som firar svart excellens och afroamerikanernas bidrag till underhållningsindustrin. Oavsett om du är ett fan av musik, film eller sport, är BET Awards ett evenemang som du inte bör missa.

Om du vill titta på BET Awards kan du titta på BET-nätverket, streama det online eller titta på det på flera streamingtjänster. Boka in detta i din kalender och missa inte detta spännande evenemang!

Ofta ställda frågor

Vilken tid sänds BET Awards?

BET Awards börjar vanligtvis runt 20:00 Eastern Standard Time (EST). Den exakta tiden kan dock variera från år till år. Se till att kontrollera dina lokala listor närmare evenemangsdatumet för att få den exakta tiden.

Vilken kanal sänds BET Awards på??

BET Awards sänds vanligtvis på BET-nätverket. BET är en kabel- och satellit-TV-kanal som ägs av ViacomCBS Networks Americas.

Hur kan jag titta på BET Awards?

Du kan titta på BET Awards på kabel- eller satellit-TV om du har ett abonnemang. Du kan också Streama evenemanget på BET:s webbplats, BET-appen, Sling TV, Hulu och Philo. Vissa streamingtjänster Tjänster kan kräva en prenumeration eller extra avgifter för att titta på BET Awards, så se till att kontrollera tillgänglighet och priser före evenemanget.

Vad är BET Awards??

BET Awards är en årlig ceremoni som hedrar prestationer inom musik, underhållning och sport bland afroamerikaner och andra minoriteter. Evenemanget hyllar svarta artisters och konstnärers prestationer inom olika kategorier som musik, skådespeleri och sport. BET Awards har blivit en stapelvara i underhållningsbranschen och är ett av de mest efterlängtade evenemangen under året.

Varför är BET Awards viktigt??

BET Awards är inte bara en prisceremoni, utan en kulturell milstolpe. Det är ett evenemang som hyllar svart excellens och afroamerikanernas bidrag till underhållningsindustrin. BET Awards är ett tillfälle att erkänna och fira prestationerna hos svarta artister, skådespelare, idrottare och andra artister som har gjort betydande bidrag till underhållningsindustrin.

När hålls BET Awards vanligtvis??

BET Awards hålls vanligtvis på sommaren, med det exakta datumet varierar från år till år. Se till att kontrollera dina lokala sändningar närmare evenemangsdatumet för att få det exakta datumet.