Vilken kanal är BET på Xfinity?

Inledning

Black Entertainment Television (BET) är en kabel-TV-kanal som har erbjudit underhållning för afroamerikaner sedan 1980. Om du är en Xfinity-prenumerant kanske du undrar vilken kanal BET är på. I det här blogginlägget delar vi kanalnumret för BET på Xfinity, tillsammans med lite information om kanalen.

BET-kanalen på Xfinity

BET är tillgängligt på Xfinity på kanal nummer 329. Kanalnumret kan dock variera beroende på var du befinner dig. Du kan hitta rätt kanalnummer för din plats genom att besöka Xfinity-webbplatsen och ange ditt postnummer.

BET-programmering

BET har ett varierat utbud av program, inklusive musikvideor, nyheter, realityshower och originalskriptserier. Här är några populära program att du kan finns på BET:

Serier med manus

Seriens namnBeskrivning
Att vara Mary JaneEn dramaserie som följer det professionella och personliga livet för ett framgångsrikt nyhetsankare.
SpeletEn komedi- och dramaserie som kretsar kring livet för professionella fotbollsspelare och deras nära och kära.
BoomerangEn romantisk komedi serie som följer livet för millenniegenerationen i reklamvärlden.

Dokusåpor

Namn på serierBeskrivning
De riktiga männen i HollywoodEn realityshow som parodierar manliga kändisars liv och deras relationer.
Keyshia Cole: Så som det ärEn realityshow som följer livet för R&B-sångerskan Keyshia Cole och hennes familj.
Baldwin HillsEn realityshow som följer livet för rika afroamerikanska tonåringar och deras familjer i Baldwin Hills, Kalifornien.

Särskilda evenemang

BET har också speciella evenemang under hela året, inklusive prisutdelningar, konserter och dokumentärer. Här är några populära evenemang som du kan titta på på BET LeoVegas:

Emanuel Nyström
Emanuel Nyströmverified

Sammanfattningsvis, om du är en Xfinity-abonnent, kan du hitta BET på kanalnummer 329. BET har erbjudit svart underhållning i över 40 år och fortsätter att vara en populär kanal för svarta tittare. Från manusbaserade serier till dokusåpor och specialevenemang - BET har ett varierat utbud av program som visar upp den svarta kulturens rikedom och mångfald. Så luta dig tillbaka, slappna av och njut av allt som BET har att erbjuda på Xfinity.

Ofta ställda frågor

Vilken kanal är BET på Xfinity?

BET är tillgängligt på Xfinity på kanal nummer 329. Kanalnumret kan dock variera beroende på var du befinner dig. Du kan hitta rätt kanalnummer för din plats genom att besöka Xfinity-webbplatsen och ange ditt postnummer.

Vilken typ av program erbjuder BET?

BET har ett varierat utbud av program, inklusive musikvideor, nyheter, realityshower och originalserier. Några populära program på BET inkluderar Being Mary Jane, The Game, Boomerang, The Real Husbands of Hollywood och Keyshia Cole: The Way It Is. BET har också speciella evenemang under hela året, inklusive prisutdelningar, konserter och dokumentärer.

Är BET endast för afroamerikanska tittare?

BET grundades 1980 för att erbjuda underhållning för afroamerikaner, men kanalen är tillgänglig för alla Xfinity-abonnenter. Medan många av programmen och evenemangen på BET fokuserar på svart kultur och erfarenheter, erbjuder kanalen program som är roliga för tittare med alla bakgrunder.

Kan jag titta på BET på Xfinitys streamingtjänst?

Ja, Xfinity-abonnenter kan titta på BET via Xfinity Stream-appen eller webbplatsen. Logga in med din Xfinity-kontoinformation för att börja streama BET och andra kanaler på din telefon, surfplatta eller dator.