Hur man använder codere på din iPhone

CodeRe är en innovativ applikation som hjälper dig att utveckla dina koder i programmeringsspråk direkt på din iPhone. Med den kan du skapa, redigera och starta dina projekt från vilken plats som helst och när som helst.

För att börja använda CodeRe på din iPhone måste du först ladda ner och installera appen från App Store. När du har installerat programmet startar du det och ser en välkomstskärm där du uppmanas att logga in eller skapa ett nytt konto.

Om du redan har ett CodeRe-konto anger du bara dina uppgifter och klickar på knappen "Logga in". Om du är en ny användare, välj "Skapa konto" och följ instruktionerna på skärmen för att registrera dig.

När du har loggat in eller registrerat dig kommer du att omdirigeras till CodeRe-hemsidan där du kan börja skapa dina projekt. På huvudsidan hittar du en lista över alla dina projekt, samt alternativ för att skapa ett nytt projekt eller öppna ett befintligt.

Emanuel Nyström
Emanuel Nyströmverified
Det bör noteras att CodeRe stöder ett brett utbud av programmeringsspråk inklusive C ++, Python, Java, Ruby och många fler. Du kommer att kunna välja önskat språk när du skapar ett nytt projekt eller ändra det senare.

För att skapa ett nytt projekt klickar du på "Skapa projekt" och väljer det programmeringsspråk du vill arbeta med. Ange sedan ditt projektnamn och klicka på knappen "Skapa. Du får ett tomt kodningsområde där du kan börja skriva din kod.

När du har skrivit klart din kod kan du spara projektet och köra det för verifiering. Klicka bara på knappen "Spara" och välj alternativet "Kör". Du ser resultatet av din kodkörning direkt på skärmen på din iPhone leo vegas login.

CodeRe gör det också möjligt att lagra din kod i molnet, så att du kan komma åt dina projekt från alla dina enheter. Du kommer att kunna redigera dina projekt på din iPhone och fortsätta på din dator eller annan enhet.

Att använda CodeRe på iPhone ger dig bekvämlighet och mobilitet när du utvecklar koder i programmeringsspråk. Du kan skapa, redigera och köra projekt när som helst och var som helst genom att lagra din kod i molnet och komma åt den från vilken enhet som helst.

Förberedelser innan du installerar codere på din iPhone

Innan du installerar codere-appen på din iPhone måste du följa några förberedande steg för att säkerställa att appen installeras och körs korrekt. Dessa riktlinjer beskriver de grundläggande steg du måste ta innan du kan installera bonusen på din iPhone.

Steg 1: Uppdatera ditt operativsystem

Innan du installerar Codere på din iPhone rekommenderar vi att du uppdaterar ditt operativsystem till den senaste versionen. För att göra detta, öppna menyn "Inställningar" på din enhet, välj "Allmänt" och hitta avsnittet "Programuppdatering". Här kan du söka efter uppdateringar och installera dem om de är tillgängliga. Uppdatering av operativsystemet hjälper till att säkerställa kompatibilitet och stabilitet för codere-applikationen.

Steg 2: Kontrollera om det finns ledigt utrymme

Innan du installerar codere på iPhone måste du se till att enheten har tillräckligt med ledigt utrymme för applikationen. För att göra detta, gå till menyn "Inställningar", välj "Allmänt" och gå sedan till "Lagringshantering. Här kan du se en lista över installerade applikationer och hur mycket utrymme som används. Om din enhet inte har tillräckligt med ledigt utrymme, radera onödiga applikationer och filer för att göra plats för codere.

Steg 3: Kontrollera enhetskompatibilitet

Innan du börjar installera Codere på iPhone måste du kontrollera enhetens kompatibilitet med applikationen. Inte alla iPhone-modeller stöder codere, så det är viktigt att verifiera att du har en kompatibel modell. Den officiella codere-webbplatsen innehåller en lista över kompatibla iPhone-modeller och operativsystemkrav. Om din enhet inte är lämplig för installation av codere kommer du att kunna använda applikationen på andra enheter.

Noggranna förberedelser innan du installerar codere på iPhone hjälper till att säkerställa applikationens stabila drift och användbarhet. Följ stegen ovan för att säkerställa en lyckad installation och användning av codere-applikationen på din iPhone.

Ladda ner och installera codere-appen på iPhone

Steg 1: Sök efter codere-applikationen i App Store

Det första steget för att ladda ner och installera codere-applikationen på din iPhone är att öppna App Store, den officiella appbutiken för iOS-enheter. För att göra detta trycker du på App Store-ikonen på din iPhone-startskärm.

Steg 2: Sök efter codere-applikationen

När App Store öppnas ser du en sökruta längst upp på skärmen. Ange "codere" i det här fältet och tryck på "Sök" -knappen. App Store söker och visar resultaten.

Steg 3: Välj codere-applikation

Hitta codere-appikonen i sökresultaten och klicka på den. Du kommer att tas till en sida med ytterligare information om appen.

Steg 4: Ladda ner och installera codere-appen

På sidan "Codere" kommer du att se knappen "Installera". Tryck på den för att börja ladda ner och installera applikationen. När installationen är klar kommer appikonen att visas på startskärmen på din iPhone.

Steg 5: Logga in på codere-appen

När du har installerat codere-applikationen på din iPhone kan du öppna den genom att trycka på ikonen på hemskärmen. Under den första lanseringen kan du behöva logga in på ditt codere-konto eller skapa ett nytt. Följ instruktionerna på skärmen för att logga in eller registrera dig.

Nu kan du använda codere-applikationen på din iPhone och njuta av dess funktionalitet för vadslagning och spel. Lycka till!

Registrera dig och logga in på codere-appen på iPhone

För att börja använda codere-applikationen på iPhone måste du registrera dig och logga in. Dessa steg ger dig tillgång till alla appens funktioner och funktioner.

Registrera dig

1. Starta codere-appen på din iPhone och klicka på "Registrera" eller "Skapa konto".

2. Ange dina personuppgifter, t.ex. förnamn, efternamn, födelsedatum och e-postadress.

3. Tänk och ange ditt säkra lösenord. Vi rekommenderar att du använder en kombination av bokstäver, siffror och symboler för att öka säkerheten.

4. Fyll i ytterligare uppgifter, t.ex. ditt telefonnummer och ID-handling (t.ex. pass).

5. Acceptera användarvillkoren och integritetspolicyn genom att trycka på lämplig knapp.

6. Klicka på "Sign Up" eller en liknande knapp för att slutföra registreringsprocessen.

Logga in

1. Starta codere-appen på din iPhone och ange din inloggning (e-post) och lösenord på inloggningssidan.

2. Klicka på "Logga in" eller "Logga in".

3. Om uppgifterna har angetts korrekt kommer du att omdirigeras till programmets huvudskärm, där du kan börja använda alla dess funktioner.

4. Om du har glömt ditt lösenord, klicka på motsvarande länk eller knapp för att återställa ditt lösenord och följ instruktionerna i appen.

Du är nu registrerad och inloggad på codere-appen på iPhone! Du kan njuta av alla funktioner i appen, inklusive att titta på sportevenemang, placera spel och mycket mer.

Grundläggande funktioner och egenskaper för codere på iPhone

1. Användarvänligt och intuitivt gränssnitt

iPhone Codere-applikationen erbjuder ett enkelt och användarvänligt gränssnitt som gör att du snabbt och enkelt kan behärska alla dess funktioner. Intuitiva ikoner och verktygsfält gör det till en trevlig och bekväm upplevelse att använda applikationen.

2. Möjlighet att titta på sportevenemang live

Codere erbjuder sina användare ett brett utbud av direktsända sportevenemang att titta på på iPhone. Detta gör det möjligt för fans att hålla sig uppdaterade med de senaste resultaten och händelserna i sina favoritlag.

3. Olika typer av vadslagning

Codere-appen på iPhone erbjuder ett brett utbud av spel. Användare kan välja mellan de mest populära typerna av spel, såsom singel-, kombinations- eller systemspel, och kan experimentera med nya speltyper som erbjuds av appen.

4. Notifiering av spelresultat

Användare av codere på iPhone kan ställa in aviseringar om sina spelresultat. På så sätt kan de hålla sig uppdaterade och inte gå miste om vinnande spel.

5. hög säkerhet och trygghet

Codere-appen erbjuder en hög nivå av säkerhet och trygghet. Alla användares personuppgifter och finansiella transaktioner är säkrade med avancerad krypteringsteknik. Dessutom är codere licensierat och reglerat av relevanta myndigheter, vilket garanterar rättvisa och tillförlitlighet i spelprocessen.

Slutsats:

Codere på iPhone erbjuder sina användare ett användarvänligt gränssnitt, möjlighet att se sportevenemang live, olika typer av vadslagning, vadslagningsaviseringar och hög säkerhetsnivå. Detta gör appen till det perfekta valet för sportspelentusiaster på iPhone.

Fyll på ditt konto på iPhone i codere-appen

För att ladda ditt konto i codere-appen på iPhone måste du utföra flera enkla steg.

Steg 1: Logga in på ditt konto

Öppna codere-appen på din iPhone och logga in på ditt konto med dina autentiseringsuppgifter.

Steg 2: Gå till avsnittet "Fyll på"

Hitta avsnittet "Fyll på" i appens huvudmeny och tryck på det.

Steg 3: Välj insättningsmetod

Under "Insättning" kan du se olika sätt att ladda ditt konto i codere-appen. Välj vilken metod som är bekvämast för dig.

Steg 4: Ange ditt insättningsbelopp

Ange successivt det belopp du vill ladda ditt konto i codere-appen. Kontrollera att beloppet du angav är korrekt och tryck på bekräfta.

Steg 5: Bekräfta din betalning

Beroende på vilken insättningsmetod du väljer kan du behöva bekräfta betalningen ytterligare. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra din insättning.

Vi gratulerar! Du kan nu börja använda ditt iPhone codere-konto för ett brett utbud av spel och satsningar.

Satsningar och spel i codere iPhone-appen

codere - En unik iPhone-app som låter dig uppleva spänningen och det roliga med spelbord och maskiner direkt på din smartphone. Appen erbjuder ett brett urval av spel och spel i olika genrer och teman som passar alla typer av spelare.

Brett utbud av spel

Med codere iPhone kan du placera alla typer av spel, inklusive enkla och komplexa spel. Du kan välja att satsa på att vinna ett sportevenemang, på populära kasinospel som roulette och blackjack, eller till och med på pokerturneringar. Du kan också satsa på live-evenemang och delta i live-spel med andra spelare.

En mängd olika spel

Du hittar ett stort antal spel i olika genrer och teman i codere iPhone-appen. Du kan testa lyckan med klassiska kasinospel som spelautomater, blackjack och roulette. Sportspel, virtuella simulatorer och annan underhållning finns också. Välj de spel som passar dig och dina preferenser.

Bekvämt gränssnitt och funktionalitet

När du väl har bekantat dig med codere-appen på din iPhone kommer du att se hur enkel den är att använda. Appen har ett intuitivt gränssnitt som gör att du kan navigera runt i de olika sektionerna och välja de spel och satsningar du gillar. Du kan också anpassa dina preferenser och få personliga rekommendationer för nya spel och möjliga satsningar.

Sammanfattningsvis erbjuder codere-appen på iPhone ett brett utbud av vadslagning och spel, ett användarvänligt gränssnitt och funktionalitet för alla typer av spelare. Missa inte chansen att känna spänningen direkt på din smartphone!

Ta ut vinster från codere-appen på iPhone

Med codere iPhone-appen kan spelare ta ut sina vinster i ett bekvämt format. Följ några enkla steg för att göra det.

1. Godkänna

Innan du kan ta ut dina vinster måste du logga in på codere-appen på iPhone. Öppna appen på din enhet och ange de inloggningsuppgifter som du använde när du registrerade dig.

2. Gå till "Min profil"

När du har loggat in öppnar du appens huvudmeny och går till "Min profil". Det är här du kan hantera dina data och pengar och ta ut dina vinster.

3. Välja en uttagsmetod

Under "Min profil" väljer du "Ta ut pengar". Det kommer att finnas olika metoder för att vinna uttag tillgängliga för dig. Klicka på den valda metoden för att aktivera den.

4. Ange beloppet

När du har valt uttagsmetod måste du ange det belopp du vill ta ut. Ange det belopp du vill ta ut och bekräfta transaktionen.

5. Bekräftelse av uttag

När du har angett beloppet måste du bekräfta uttaget av dina vinster. Systemet kan be om ditt applikationslösenord eller utföra andra åtgärder för att bekräfta din identitet.

Efter dessa steg kommer dina vinster att tas ut från codere-appen på din iPhone och bli tillgängliga för dig.

Support och kontakter i codere-appen på iPhone

Codere-applikationen på iPhone innehåller en supporttjänst som hjälper dig att lösa eventuella frågor eller problem relaterade till användningen av applikationen.

Du kan få hjälp av coderes supportteam genom att använda följande kontaktuppgifter:

Våra supportoperatörer är tillgängliga 24 timmar om dygnet för att svara på dina frågor via telefon eller e-post.

Codere-appen har också ett avsnitt med "Vanliga frågor" där du kan hitta svar på de mest populära användarfrågorna. Detta avsnitt kan vara mycket användbart om du har ett allmänt problem eller behöver snabba råd.

Om du har problem med att använda appen eller har några förslag eller feedback om dess funktionalitet kan du skicka dina kommentarer via feedbackavsnittet i codere-appen. Din feedback är mycket viktig för utvecklarna och de kommer att bli glada över att höra från dig och förbättra appen för dig.

Stöd för sportevenemang och sändningar i codere-appen på iPhone

Codere-appen på iPhone erbjuder ett bekvämt sätt att följa sportevenemang och få tillgång till livestreaming. Med den kan användarna få fullständig information om matcher, spel och resultat, vilket gör deras spelupplevelse ännu mer spännande och informativ.

För att ge stöd för sportevenemang och sändningar i codere-appen på iPhone samarbetar utvecklarna aktivt med olika idrottsorganisationer och sändningsleverantörer. Det ger användarna ett brett utbud av sportevenemang, inklusive fotboll, basket, tennis, golf och mer. Dessutom täcker appen både internationella tävlingar och lokala ligor för att tillfredsställa alla sportfans.

Codere-appen på iPhone ger enkel navigering genom sportevenemang. Användare kan se matchscheman, ta reda på aktuella och kommande matcher och få detaljerad lag- och spelarstatistik. Spelrader, odds och möjliga utbetalningar visas också, vilket hjälper användarna att fatta välgrundade beslut när de placerar spel.

Med hjälp av codere-appen på iPhone kan användare också njuta av direktsända sportsändningar. Tack vare denna funktion kan de hålla sig uppdaterade med den senaste utvecklingen och förändringarna på planen, samt få ut det mesta av att titta på matcher. Sändningar är tillgängliga på både mobila enheter och datorer, så att användarna kan välja det bekvämaste sättet att titta på.

Alla dessa funktioner i codere-appen på iPhone gör den till det perfekta verktyget för sport- och vadslagningsentusiaster. Det erbjuder ett brett urval av sportevenemang, enkel navigering och tillgång till direktsändningar. Tack vare detta kan appanvändare vara säkra på att de kommer att få den mest kompletta och spännande upplevelsen när de spelar på sport

Funktioner för att använda codere på iPhone

Med codere mobilapp kan du njuta av spel och vadslagning på sport direkt på din iPhone. Här är några av funktionerna för att använda denna applikation på din iPhone:

Tillgänglighet när som helst, var som helst

Med codere på iPhone kan du spela och satsa var som helst och när som helst. Installera appen på din iPhone och ha tillgång till internet.

Brett urval av spel och satsningar

Codere-appen erbjuder ett brett urval av spel, inklusive spelautomater, roulette, poker och mycket mer. Du kan också satsa på olika sportevenemang. På så sätt blir du aldrig uttråkad och hittar alltid något du gillar.

Enkelt och intuitivt gränssnitt

Codere-appen har ett enkelt och intuitivt gränssnitt. Du kan enkelt hitta alla nödvändiga funktioner och spel tack vare den enkla navigeringen i appen. Detta gör det enkelt och bekvämt att använda appen.

Säkra och trygga transaktioner

Codere på iPhone erbjuder säkra och pålitliga transaktioner. Du kan göra insättningar och uttag av dina vinster via olika betalningssystem och vara säker på att dina pengar är säkra.

Allt som allt kan du använda Codere på iPhone för att njuta av spel och vadslagning på sport när som helst och var som helst. Med ett enkelt och intuitivt gränssnitt, ett stort urval av spel och satsningar samt säkra transaktioner är Codere på iPhone ett utmärkt val för alla som älskar spelunderhållning.

Säkerhet och integritet för data i codere-appen på iPhone

Codere-appen på iPhone erbjuder högsta säkerhetsnivå och garanterar sekretess för användardata. Utvecklingsteamet arbetar ständigt med att uppdatera och uppgradera säkerhetssystemet så att användarna kan vara säkra på att deras personliga och ekonomiska uppgifter är skyddade.

En certifierad och säker app

Codere är en certifierad speloperatör och all dess verksamhet uppfyller strikta lagkrav. Codere iPhone-appen är utformad med alla nödvändiga säkerhetsåtgärder på plats för att förhindra obehörig åtkomst till användarkonton och personuppgifter.

Datakryptering och säker överföring

All data som överförs mellan din enhet och codere-servrar krypteras via SSL/TLS. Detta ger skydd mot avlyssning och obehörig åtkomst till information.

Dessutom lagrar codere-applikationen på iPhone ingen information om bankuppgifter eller lösenord på användarens enhet. All konfidentiell information överförs direkt mellan appen och codere-servrarna, vilket garanterar säkerhet och dataskydd.

Säkerhet för finansiella transaktioner

Codere-appen på iPhone erbjuder olika säkra betalningsalternativ som bankkort och e-plånböcker. Alla finansiella transaktioner utförs med hjälp av säkra protokoll som garanterar säkerhet och trygghet för dina medel.

Alla uppgifter om finansiella transaktioner är strikt konfidentiella och kommer inte att lämnas ut till tredje part. Codere följer höga säkerhetsstandarder och garanterar säkerheten för användarnas personliga och finansiella information i iPhone-appen.

Codere-inställningar och personalisering på iPhone

1. Hantering av meddelanden:

Med codere-appen på iPhone kan du anpassa dina aviseringar för att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna, kampanjerna och uppdateringarna. Gå till "Inställningar" och hitta aviseringsinställningarna. Du kan välja vilka typer av aviseringar du vill ta emot, samt hur ofta och när de ska skickas.

2. Anpassa ditt gränssnitt:

I codere kan du anpassa gränssnittet så att det passar dina preferenser. Under "Inställningar" hittar du alternativ för att justera teckenstorlek, designtema och visa vissa avsnitt på startsidan. Du kan också anpassa applikationens språk och visningsalternativ.

3. Kontohantering:

Du kan skapa och hantera ditt konto i codere-appen på iPhone. Du hittar alternativ för att ändra personlig information, ändra lösenord och säkerhetsinställningar i avsnittet "Inställningar". Du kan också justera dina uttagspreferenser, ställa in insatsgränser och hantera din ekonomi.

4. Hjälp och support:

Under området "Inställningar" hittar du tillgång till olika hjälp- och supportresurser. Du kan hitta svar på frågor, kontakta supporten, läsa användarvillkoren och integritetspolicyn. Du kan också ställa in kontrollläget för spelaktivitet och begära en självuteslutning från appen

5. Andra inställningar:

På iPhone kan du justera ett antal andra inställningar för att göra appen så bekväm för dig som möjligt. Under "Inställningar" hittar du alternativ för att ställa in matchaviseringar, visa odds, spara spelhistorik och mycket mer. Du kan också ställa in alternativ för att automatiskt logga in på ditt konto och spara data på din enhet.

Fråga-svar:

Kan jag installera codere på min iPhone?

Ja, codere kan installeras på iPhone. Det finns en applikation som du kan ladda ner från App Store.

Så här hittar du och laddar ner codere-appen på din iPhone?

För att hitta och ladda ner codere-appen på din iPhone, öppna App Store på din enhet och ange "codere" i sökfältet. Klicka sedan på nedladdningsknappen bredvid appen.

Måste jag registrera mig för att använda codere på min iPhone??

Ja, registrering krävs för att använda codere på iPhone. Du måste skapa ett konto för att logga in i appen och börja spela.

Vad händer om jag redan har ett Codere-konto??

Om du redan har ett codere-konto anger du bara dina uppgifter för att logga in på iPhone-appen.

Vilka spel är tillgängliga på codere för iPhone?

Olika spel som slots, roulette, blackjack, poker och mer finns tillgängliga i codere för iPhone. Du kan välja vilken som helst av dem och börja spela.

Finns det några bonusar och kampanjer på codere för iPhone??

Ja, codere iPhone ger dig olika bonusar och kampanjer. Du kan få extra bonusar när du registrerar dig, gör en insättning eller deltar i specialkampanjer.

Kan jag spela codere på min iPhone för riktiga pengar??

Ja, du kan spela codere på iPhone med riktiga pengar. Du måste ladda ditt konto och välja det spel du vill spela.

Är det möjligt att spela codere på iPhone gratis?

Ja, du kan spela codere gratis på iPhone. Det finns demo- och gratisversioner av spelen som låter dig njuta av spelet utan att använda riktiga pengar.

Är det möjligt att spela codere på iPhone utan internetåtkomst?

Nej, du behöver internetåtkomst för att spela codere på iPhone. Appen fungerar bara när du är uppkopplad, så att du kan spela och kommunicera med servern.

Vilken är den minsta iOS-version som krävs för att använda codere på iPhone?

codere på iPhone kräver iOS version 9.0 eller senare.

Vilken är den maximala iOS-versionen som stöds i codere för iPhone?

Codere för iPhone stöder de senaste versionerna av iOS, så du kan använda den med alla uppdaterade versioner.

Finns det stöd för ryska språket för iPhone??

Ja, Codere för iPhone stöder ryska språket. Du kan välja ryska i appens inställningar.

Hur man kontaktar codere support på iPhone?

Du kan kontakta codere supportteam på iPhone genom att skicka din förfrågan via ett särskilt feedbackformulär som finns i appinställningarna.

Vad gör du om Leovegas inte startar på din iPhone eller om det inte fungerar korrekt??

Om codere inte startar på din iPhone eller om det inte fungerar korrekt, försök att starta om appen eller starta om enheten. Om problemet kvarstår, vänligen kontakta supporten för en lösning.

Kan jag använda codere på min iPhone och en annan enhet samtidigt??

Ja, du kan använda codere samtidigt på din iPhone och en annan enhet. Du behöver bara logga in på ditt konto på varje enhet och spela från vilken som helst av dem.

Recensioner

avatar
KittyLove
Jag hittade den här artikeln eftersom min pojkvän spelar Codere på sin iPhone hela tiden och jag var nyfiken på hur det fungerar. Jag använder mest min telefon för sociala nätverk och underhållningsappar men skulle vilja prova något nytt. Artikeln ger en detaljerad beskrivning av hur du laddar ner och installerar codere på din iPhone och förklarar hur du registrerar dig och börjar spela. Jag uppskattar att artikeln är skriven på ett enkelt och tydligt språk, även för dem som aldrig har spelat på ett online casino. Nu är jag säker på att jag kommer att kunna prova codere på min iPhone och kanske kommer jag till och med att vinna något intressant. Jag ser fram emot att prova nya saker i världen av mobilspel!
avatar
Alexander Ivanov
Artikeln är mycket användbar och tydlig. Jag har länge velat lära mig hur man använder Codere på min iPhone, men alltid stött på hinder. Denna handledning hjälpte mig att förstå de grundläggande funktionerna i appen. Jag lärde mig hur man skapar ett konto, gör spel, ser min spelhistorik och mycket mer. Alla steg beskrivs i detalj som gör det lätt att förstå även för en nybörjare. Nu har jag ett bekvämt sätt att satsa på sport direkt från min iPhone. Jag är glad att jag snubblade över den här artikeln, den sparade mig mycket tid och ansträngning. Jag rekommenderar den till dem som vill lära sig att använda Codere på iPhone.
avatar
Jekaterina Smirnova
Mycket intressant artikel! Jag har letat länge efter en bra guide om hur man använder Codere på iPhone och hittade äntligen din artikel. Jag har länge velat prova den här spelplattformen, men visste inte hur jag skulle komma igång. Tack vare dina steg-för-steg-instruktioner vet jag nu vad jag behöver göra. Tipsen om att installera appen och skapa ett konto var till stor hjälp. Jag lärde mig också hur jag sätter in pengar på mitt konto och börjar spela. Nu har jag chansen att njuta av några spännande spel och kanske till och med vinna lite pengar! Tack så mycket för den utmärkta artikeln och detaljerade informationen! Jag kommer definitivt att använda den här instruktionen och jag har redan rekommenderat den till mina vänner. Ser fram emot att läsa mer från dig!