När sänds BET Awards 2021 Air?

BET Awards är ett årligt evenemang som hyllar svarta artister och yrkesverksamma inom musik, film och sport. Showen har sänts sedan 2001 och har blivit en stapelvara i underhållningsbranschen. Fans av BET Awards väntar ivrigt på tillkännagivandet av showens schema och datum varje år.

Om du är ett fan eller bara nyfiken på BET Awards, kanske du undrar när showen börjar och hur schemat ser ut. BET Awards sänds vanligtvis i slutet av juni eller början av juli och innehåller en blandning av uppträdanden, prisutdelningar och speciella gästframträdanden.

I den här artikeln kommer vi att utforska BET Awards historia, det nuvarande showformatet och datumen och schemat för de kommande BET Awards. Oavsett om du är ett inbitet fan eller ny i BET-underhållningsvärlden, kommer den här artikeln att ge dig all information du behöver behöver veta mer om när och var för att titta på BET Awards.

Vad är BET Awards?

BET Awards är en årlig prisutdelning som hyllar afroamerikaner och andra minoriteter inom musik, skådespeleri, sport och andra underhållningsbranscher. Showen presenteras av Black Entertainment Television (BET), som är ett av de största kabelnätverken i Förenta staterna som vänder sig till det afroamerikanska samhället.

BET Awards grundades 2001 och har sedan dess blivit erkänd som ett av de mest prestigefyllda evenemangen inom underhållningsindustrin. Showen innehåller liveframträdanden av de bästa artisterna och uppmärksammar de bästa av de bästa i olika kategorier, inklusive bästa manliga och kvinnliga artist, bästa grupp, bästa nya artist och många andra LeoVegas.

BET Awards handlar inte bara om att hylla talanger, utan också om att främja mångfald och inkludering. Showen uppmärksammar prestationer inom alla områden av underhållningsindustrin och för samman människor från olika kulturer och bakgrunder för att fira deras gemensamma kärlek till musik, TV och film.

BET Awards ses av miljontals tittare runt om i världen och har blivit en viktig kulturell händelse. Showen uppmärksammar inte bara talanger utan inspirerar också en ny generation artister och uppmuntrar dem att följa sina drömmar och uppnå sina mål.

Tidigare BET Awards

Under sin tjugoåriga historia har BET Awards blivit en av de mest populära prisutdelningarna i underhållningsbranschen. BET Awards har bjudit på minnesvärda uppträdanden, hedrat artister och gett en plattform för den svarta kulturen. Låt oss ta en titt tillbaka på några av de minnesvärda ögonblicken och vinnarna från tidigare BET Awards.

BET Awards har också hedrat olika skådespelare, idrottare och offentliga personer för deras bidrag till det svarta samhället. År 2016 vann Jesse Williams Humanitarian Award för sin aktivism kring Black Lives Matter-rörelsen. BET Awards 2015 hedrade den ikoniska sångerskan Janet Jackson med det första Ultimate Icon: Music Dance Visual Award någonsin.

BET Awards har också fungerat som en plattform för politiska uttalanden. 2012 fotograferades Jay-Z och Beyoncé med en skylt med texten "'TEXT 'NATIONWIDE' TO 38383'", där fansen uppmanades att stödja den dåvarande presidenten Barack Obamas kampanj för att bli återvald. 2016 bar Beyoncé och hennes backup-dansare Black Panther-inspirerade kläder under sitt framförande av "Formation."

Varför BET Awards är viktigt

BET Awards är ett årligt evenemang som hyllar det bästa inom afroamerikansk underhållning och kultur. Evenemanget har blivit en viktig del av populärkulturen och har lockat en stor publik både nationellt och internationellt. BET Awards visar upp det bästa inom musik, TV, film, sport och andra områden av underhållning, och ger en plattform för afroamerikanska artister att uppmärksammas för sina talanger och prestationer.

En av anledningarna till att BET Awards är så viktiga är att de främjar mångfald och representation i underhållningsindustrin. Under många år har afroamerikanska artister och konstnärer varit underrepresenterade i mainstream media och BET Awards ger dessa artister en plats att lysa och hyllas. Dessutom har BET Awards bidragit till att bryta ner barriärer i underhållningsindustrin och öppnat dörrar för andra minoriteter och marginaliserade grupper att erkännas för sina bidrag till branschen.

Ett annat skäl till att BET Awards är viktigt är att det är en plattform för att ta upp sociala och politiska frågor. Många artister på BET Awards använder sin tid på scenen för att ta upp frågor som polisbrutalitet, rasism och andra former av social orättvisa. Evenemanget har blivit ett viktigt forum för afroamerikanska röster att höras och för viktiga budskap att delas med en bred publik.

Slutligen är BET Awards viktiga eftersom de hyllar afroamerikaners prestationer inom ett brett spektrum av områden. Från musik och TV till film och sport, BET Awards uppmärksammar afroamerikaners bidrag inom en mängd olika områden. Evenemanget är ett bevis på mångfalden och talangen inom det afroamerikanska samhället och uppmuntrar unga människor att följa sina drömmar och göra sitt avtryck i världen.

Plats för BET Awards

Los Angeles, Kalifornien

BET Awards är ett stjärnspäckat evenemang som firar prestationer inom musik, TV, film och sport. Den årliga ceremonin äger rum i Los Angeles, Kalifornien, som också är hem till BET: s huvudkontor.

Los Angeles är känt som världens underhållningshuvudstad och fungerar som ett nav för musik- och filmindustrin. Det är ingen överraskning att BET Awards hålls i denna stad, eftersom det ger en perfekt bakgrund för att hedra de största namnen inom underhållning.

Under åren har utmärkelserna hållits på olika platser i Los Angeles, inklusive Microsoft Theater, The Shrine Auditorium och Kodak Theatre. Den exakta platsen för BET Awards tillkännages vanligtvis närmare ceremonins datum.

Om du planerar att delta i BET Awards har Los Angeles gott om boende, från lyxiga hotell till mysiga Airbnb-uthyrningar. Du kan också utforska stadens populära attraktioner, som Hollywood Walk of Fame och Universal Studios Hollywood.

Artister och presentatörer på BET Awards

BET Awards är känt för att visa upp några av de bästa artisterna och presentatörerna i musikbranschen. Årets evenemang lovar att inte bli annorlunda med en stjärnspäckad uppställning av artister som kommer att inta scenen. Från etablerade legender till upp-och-kommande akter, det finns något för alla på årets BET Awards.

Några av de bekräftade artisterna för BET Awards 2021 inkluderar Megan Thee Stallion, DaBaby, H.E.R., DJ Khaled och Andra Day. Dessa artister står i spetsen för en ny generation musiker och är kända för sina elektrifierande framträdanden. De är säkra på att sätta upp en show som kommer att bli ihågkommen under många år framöver.

Förutom de musikaliska uppträdandena har BET Awards också ett antal kända presentatörer. Dessa personer kommer från en mängd olika bakgrunder, inklusive film, TV och sport. Några av de bekräftade presentatörerna för årets evenemang inkluderar Zendaya, Issa Rae och Michael B. Jordan. Dessa programledare ger programmet en extra spänningsnivå och bidrar med en mängd olika perspektiv till förhandlingarna.

Sammantaget gör artisterna och presentatörerna vid BET Awards det till ett av årets måste-se-evenemang. Med sitt fokus på att hylla svart excellens inom musik, underhållning och kultur är BET Awards säker på att leverera en kväll med oförglömliga ögonblick och uppträdanden.

Schema för BET Awards

Schemat för BET Awards är mycket efterlängtat varje år av fans av den populära prisutdelningen. Detta årliga evenemang uppmärksammar afroamerikaners och andra minoriteters prestationer inom musik, skådespeleri och sport. BET Awards visar uppträdanden av några av de största namnen inom musik och hedrar individer som har gjort betydande bidrag till sina respektive branscher.

Evenemanget äger vanligtvis rum på sommaren, med den specifika Datum och tid tillkännages flera månader i förväg. Fans kan förvänta sig att se en stjärnspäckad uppställning av artister, presentatörer och nominerade. BET Awards innehåller också speciella hyllningar till individer som har påverkat det afroamerikanska samhället på positiva sätt.

Utöver kvällen för ceremonin kan fans hålla sig uppdaterade om den senaste utvecklingen genom att besöka BET:s webbplats eller följa organisationen på sociala medier. Detta inkluderar bilder bakom kulisserna, intervjuer med artister och höjdpunkter från själva showen.

Förutom den huvudsakliga BET Awards-showen är organisationen också värd för ett antal andra evenemang under hela året, som alla är utformade för att stärka och lyfta färgade samhällen. Från modevisningar till komedispecialer, BET erbjuder ett varierat utbud av program som talar till de unika intressena hos sin publik.

I slutändan är schemat för BET Awards bara en del av ett större nätverk av evenemang och initiativ som syftar till att erkänna prestationerna hos underrepresenterade grupper. Oavsett om du är ett musikfan, ett sportfan eller bara någon som bryr sig om social rättvisa, är BET Awards ett måste-se-evenemang som firar det bästa inom svart excellens.

Händelser på röda mattan

En av de mest efterlängtade delarna av BET Awards är röda mattan-evenemanget, som äger rum före den faktiska ceremonin. Fans och modeentusiaster tittar in för att se sina favoritkändisar visa upp sig i de senaste designerkläderna och fantastiska outfits.

Den röda mattan är en chans för stjärnor att glänsa och visa upp sin personliga stil, och den har blivit en show i sig. Det finns intervjuer med kändisarna, liveuppträdanden och massor av fototillfällen för paparazzi och media. Deltagarna ägnar ofta veckor åt att förbereda sig inför evenemanget och väljer kläder, accessoarer och frisyrer för att se till att de gör ett statement på röda mattan.

BET Awards röda mattan börjar vanligtvis flera timmar före huvudceremonin och sänds live på olika TV-kanaler och onlineplattformar. Det är en spännande och glamorös del av kvällen, där fansen får en glimt av vad som komma skall och stjärnorna får en chans att visa upp sin modekänsla och personlighet.

Medan själva prisutdelningen är huvudevenemanget har den röda mattan blivit lika viktig, med tittare som ivrigt tittar på för att se vem som bar vad, vem som gjorde ett uttalande och vem som missade målet. Det är en chans för kändisar att glänsa och för allmänheten att uppleva lite av Hollywoods glitter och glamour, allt från bekvämligheten av sina egna hem.

Att titta på BET Awards

Det är enkelt att titta på BET Awards! Se till att du har tillgång till BET-kanalen på din TV eller streamingtjänst, till exempel Hulu eller Sling TV. Om du inte har tillgång till kanalen, kontrollera med din TV-leverantör eller streaming streamingtjänst för att se om det finns några specialerbjudanden eller kampanjer för att få tillgång till BET.

Ett annat alternativ för att titta på BET Awards är via BET-appen, som är tillgänglig för nedladdning på iOS- och Android-enheter. Sök helt enkelt efter BET-appen i appbutiken, ladda ner den till din enhet och logga in med dina kabel- eller streamingtjänstleverantörsuppgifter för att få tillgång till direktsändningen av prisutdelningen.

Om du inte kan se prisutdelningen live behöver du inte oroa dig! BET återutsänder vanligtvis prisutdelningen flera gånger efter den första sändningen, så kolla dina lokala listor för att se när den kommer att sändas igen.

Slutligen, om du är en sladdklippare eller inte har tillgång till traditionell TV eller streamingtjänster, kan du också titta på BET Awards via olika live-TV-streamingtjänster, till exempel FuboTV eller DirecTV Now. Se till att kontrollera kanalutbudet för varje tjänst för att se om BET ingår innan du registrerar dig.

Oavsett hur du väljer att titta, se till att ställa in dig på en av årets största musikprisutdelningar, som firar prestationerna för svarta artister och underhållare i branschen!

Hur man livestreamar BET Awards

BET Awards är ett av de mest efterlängtade evenemangen i underhållningskalendern. Som fan vill du inte missa de spännande uppträdandena av dina favoritartister. Lyckligtvis finns det flera sätt att strömma BET Awards live så att du kan titta på dem från bekvämligheten av ditt hem eller på språng.

Så här kan du livestreama BET Awards:

Missa inte BET Awards-kvällen, följ någon av de ovan nämnda metoderna för att livestreama evenemanget och njut av en kväll med minnesvärda uppträdanden och underhållning!

Andra sätt att titta på BET Awards

Om du inte kan se BET Awards på TV, oroa dig inte - det finns andra sätt att ställa in sig på handlingen. Här är några alternativ:

Direktsändning

Du kan direktsända BET Awards på BET:s webbplats eller BET-appen. Allt du behöver är en kabel- eller streaming-TV-prenumeration för att logga in och titta på showen i realtid.

Sociala medier

Du kan också få uppdateringar och klipp från BET Awards på sociala medieplattformar som Twitter, Instagram och Facebook. Följ BET-kontona eller sök med hashtaggen #BETAwards för att se de senaste nyheterna och höjdpunkterna.

På begäran

Om du missar direktsändningen kan du fortfarande titta på BET Awards på begäran. De flesta kabel- och streaming-TV-leverantörer erbjuder en "catch-up"-funktion som gör att du kan titta på program från de senaste dagarna. Du kan också köpa eller hyra showen på tjänster som Amazon Prime Video eller iTunes.

Personligen

Om du har turen att vara i LA under BET Awards kan du köpa biljetter för att se showen live på Microsoft Theater. Detta är ett utmärkt alternativ för fans som vill se sina favoritartister och kändisar personligen.

Oavsett vad du föredrar finns det massor av sätt att njuta av BET Awards. Från livestreaming till uppdateringar på sociala medier kan du hålla dig uppkopplad och vara en del av händelsernas centrum oavsett var du befinner dig.

BET Awards efterfest

En kväll att minnas

BET Awards After-Party är det hetaste evenemanget i stan efter den årliga prisutdelningen BET Awards. Med några av de största musiknamnen som värdar är det här festen som alla vill vara med på. Efterfesten är ett tillfälle för kändisar att släppa loss och ha kul efter en kväll med glitter och glamour.

Festen äger rum på några av de mest exklusiva nattklubbarna i staden och bjuder på uppträdanden av toppartister. Det är en chans för fans att se sina favoritstjärnor på nära håll och personligt. Kvällen handlar om att fira vinnarna och de nominerade från BET Awards samtidigt som man njuter av bra musik och dansar hela natten.

Klä dig för att imponera

Om du har turen att få en inbjudan till BET Awards After-Party, se till att klä dig för att imponera. Det här är en chans att visa upp din stil och visa upp dig på röda mattan. Klädkoden är vanligtvis formell eller halvformell, så lämna dina vardagskläder hemma.

Om du inte är säker på vad du ska ha på dig, tänk glittriga klänningar, snygga kostymer och högklackat. Accessoarer som smycken, handväskor och solglasögon kan ge din look en extra touch av glamour. Men kom ihåg, det viktigaste är viktigaste är att känna dig bekväm och självsäker i din outfit.

En exklusiv tillställning

BET Awards After-Party är en exklusiv tillställning, och endast ett fåtal utvalda är inbjudna att delta. Kändisar, branschinsiders och VIP-personer är de vanliga gästerna, men ibland kan lyckliga fans få en inbjudan. Efterfesten är en chans att umgås med stjärnorna och knyta kontakter i branschen.

Så om du har turen att delta i BET Awards After-Party, njut av varje ögonblick och gör det mesta av denna en-gång-i-livet-upplevelse. Det här är en kväll du aldrig kommer att glömma och en möjlighet att umgås med några av de största namnen inom musiken.

Vinnare av BET Awards

BET Awards hedrar varje år afroamerikaner och andra minoriteter inom underhållning, sport och andra områden. Sedan prisutdelningen startade 2001 har många begåvade personer fått erkännande för sina enastående insatser inom sina respektive områden.

En av de mest hyllade BET Award-vinnarna är Beyoncé. Hon har vunnit 28 priser från och med 2021, vilket gör henne till den mest belönade artisten i BET-historien. Andra BET Award-vinnare inkluderar Drake, Nicki Minaj och Michael B. Jordanien. Den främsta Prince-hyllningen framförd av Sheila E., The Roots, D'Angelo och Janelle Monáe var också en höjdpunkt på showen.

BET Awards hedrar också humanitärt arbete genom att presentera det humanitära priset till individer som har gjort ett enastående bidrag till samhället. 2021 delades priset ut till Queen Latifah för hennes filantropiska arbete. Lifetime Achievement Award, som uppmärksammar personer som har haft en betydande inverkan på underhållningsindustrin, tilldelades Queen Beys mamma, Tina Knowles-Lawson, 2021.

BET Awards har blivit ett kulturellt fenomen och ett viktigt evenemang i underhållningsbranschen, som samlar de största namnen inom musik, TV och film för att fira prestationerna hos afroamerikaner och andra minoriteter. Tidigare BET Award-vinnare har inkluderat personer som Samuel L. Jackson, Jamie Foxx och Halle Berry.

Varje år fortsätter BET Awards att lyfta fram exceptionella afroamerikanska och minoritetstalanger och erkänna deras bidrag till underhållningsvärlden och bortom den.

Avslutning

Sammanfattningsvis är BET Awards ett årligt evenemang som hyllar afroamerikaners prestationer inom musik, film och sport. Det är ett mycket efterlängtat evenemang i det afroamerikanska samhället och fans av underhållningsindustrin i stort.

Årets ceremoni kommer att äga rum den 27 juni och kommer att innehålla uppträdanden av toppartister och speciella hyllningar till dem som har gjort betydande bidrag till underhållningsindustrin.

Schemat för BET Awards inkluderar evenemang före showen, huvudceremonin och efterfester. Fans kan se showen på sitt lokala BET-nätverk eller via streamingtjänster.

BET Awards är ett firande av afroamerikansk kultur och ett tillfälle att erkänna prestationerna hos dem som är verksamma inom underhållningsindustrin. Vi ser fram emot att se vem som vinner årets priser och vilka föreställningar och hyllningar som kommer att visas.

Källor

När det gäller att hitta information om BET Awards finns det en mängd olika källor tillgängliga. Många människor vänder sig till sociala medier som Twitter och Instagram för att hålla sig uppdaterade om de senaste nyheterna och uppdateringarna. BET:s officiella sidor på sociala medier erbjuder en mängd information, inklusive förhandsvisningar av kommande uppträdanden och framträdanden av artister och kändisar.

För mer djupgående täckning av BET Awards finns det ett antal webbplatser med underhållningsnyheter som publicerar artiklar och inslag om evenemanget. Några populära källor inkluderar Entertainment Weekly, E! Nyheter och Billboard. Dessa webbplatser erbjuder en rad informativa och insiktsfulla innehåll, från intervjuer med nominerade och artister till tillgång bakom kulisserna och analys av vinnare och förlorare.

Naturligtvis är ett annat bra sätt att hålla sig informerad om BET Awards genom att ställa in sig på själva ceremonin. Showen sänds på BET-nätverket, som kan nås via de flesta kabel- och satellitleverantörer. Dessutom strömmar BET ofta showen live på sin webbplats, så att tittarna kan titta bekvämt från sin egen enhet eller dator.

Oavsett om du föredrar att få dina BET Awards-nyheter och uppdateringar via sociala medier, underhållningsnyhetssajter eller genom att titta på själva showen, finns det gott om pålitliga källor tillgängliga för att hålla dig informerad.