När är BET Awards 2017? Datum, tid och allt du behöver veta

BET Awards är en årlig musikprisceremoni som hedrar afroamerikanska och andra minoritetsartister inom musik, skådespeleri, sport och underhållning. Det har blivit ett mycket efterlängtat evenemang för fans av svart underhållning. BET Awards 2017 är inget undantag, och fansen väntar ivrigt på att evenemangets datum och plats ska tillkännages.

För dem som inte vet, organiseras BET Awards av Black Entertainment Television (BET), som är ett dotterbolag till Viacom Inc. Prisutdelningen är känd för sina stjärnspäckade uppträdanden, en hyllning till svart kultur och några av de mest minnesvärda ögonblicken i den svarta underhållningens historia. BET Awards 2017 är snart här, här är vad fansen kommer att se behöver veta om datum och hur Information om det årliga evenemanget.

BET Awards 2017 kommer att bjuda på några av de mest imponerande uppträdandena och ett erkännande av svart excellens. Årets evenemang kommer att locka till sig begåvade artister och öka medvetenheten om den svarta kulturens betydelse. Med detta sagt är det viktigt att veta när BET Awards 2017 är uppsättning som kommer att äga rum och vilken information som har släppts hittills. Så, låt oss dyka in i vad vi känna till om kommande BET Awards 2017.

Vad är BET Awards?

BET Awards är en årlig ceremoni som hyllar afroamerikaners och andra minoriteters prestationer inom musik, sport, TV och film. Evenemanget organiseras av Black Entertainment Television (BET) och inkluderar uppträdanden av toppartister inom olika genrer, samt prisutdelningar i olika kategorier LeoVegas.

BET Awards har blivit ett kulturellt fenomen i Förenta staterna och lockar miljontals tittare och fans varje år. Showen är känd för sina spännande uppträdanden, fantastiska mode och oförglömliga ögonblick som har lämnat ett bestående intryck på popkulturen.

BET Awards fungerar också som en plattform för att lyfta fram viktiga frågor som påverkar det afroamerikanska samhället, såsom rasjämlikhet, social rättvisa och representation i media. Genom sina program och initiativ strävar BET efter att stärka och lyfta fram minoriteters röster och berättelser, samtidigt som man främjar enhet och mångfald.

BET Awards historia

BET Awards instiftades 2001 av Black Entertainment Television Network. Ceremonin skapades för att hylla afroamerikanska prestationer och bidrag till underhållning, musik och sport. Sedan starten har BET Awards blivit en av de mest sedda prisutdelningarna i världen.

Den första BET Awards-galan hölls den 19 juni 2001 på Paris Las Vegas Casino Resort i Nevada. Värdar för ceremonin var komikerna Steve Harvey och Cedric the Entertainer, och det bjöds på uppträdanden av Whitney Houston, Destiny's Child och OutKast.

Under årens lopp har BET Awards hedrat otaliga afroamerikanska artister och underhållare, inklusive Beyoncé, Prince, Michael Jackson och Whitney Houston. Ceremonin har också uppmärksammat sociala och politiska frågor som påverkar det afroamerikanska samhället, såsom polisbrutalitet och Black Lives Matter-rörelsen.

Förutom den huvudsakliga prisutdelningen innehåller BET Awards också flera andra evenemang, inklusive BET Experience, som innehåller konserter, seminarier och nätverksmöjligheter för stigande stjärnor i underhållningsbranschen.

BET Awards fortsätter att vara en kraftfull kraft i underhållningsindustrin, som firar och främjar afroamerikansk kultur, konst och underhållning över hela världen.

Varför är BET Awards viktigt??

BET Awards är en av de mest efterlängtade prisutdelningarna under året för det afroamerikanska samhället och utanför. De är viktiga eftersom de firar och erkänner den exceptionella talangen och bidragen från afroamerikanska artister inom musik, underhållning och sport.

Dessutom är BET Awards en plattform för dessa artister att visa upp sitt arbete och inspirera unga människor i samhället. Ceremonin fungerar också som ett sätt att lyfta fram mångfalden och rikedomen i den afroamerikanska kulturen och dess inverkan på populärkulturen.

BET Awards har också bidragit till att uppmärksamma viktiga sociala och politiska frågor som påverkar afroamerikanska samhällen. Ceremonin har hedrat artister som har använt sin plattform för att öka medvetenheten och främja förändring. Till exempel 2016 höll Jesse Williams ett kraftfullt tacktal som tog upp polisbrutalitet, rasism och kulturell appropriering - vilket utlöste en nationell konversation.

BET Awards är mer än bara en kväll med glamour och underhållning; det är en hyllning till excellens, kreativitet och mångfald inom det afroamerikanska samhället - och ett viktigt kulturellt ögonblick för alla att bevittna och uppskatta.

Värd för BET Awards 2017

Vem är värd för BET Awards 2017?

BET Awards 2017 kommer att vara en stjärnspäckad tillställning med en rad artister, presentatörer och framträdanden av några av de största namnen inom underhållning.

Varje år väljs en ny värd eller grupp av värdar ut för att leda showen och ta med sig sin unika humor och energi till scenen.

I år kommer BET Awards 2017 att ledas av komikern och skådespelerskan Leslie Jones. Jones är känd för sin djärva och oförlåtliga komiska stil och kommer säkert att tillföra ett nytt perspektiv till prisutdelningen.

Med sin erfarenhet från Saturday Night Live och nyinspelningen av Ghostbusters lovar Jones att fängsla tittarna med sin kvicka humor och obestridliga talang.

BET Awards 2017 kommer att bli ett av sommarens mest omtalade evenemang, med en rad artister och presentatörer som garanterat kommer att skapa rubriker. Missa inte denna oförglömliga kväll med musik, komedi och firande!

Var kommer BET Awards 2017 att äga rum?

BET Awards är en årlig prisceremoni som uppmärksammar afroamerikaners och andra minoriteters bidrag inom underhållning, sport och andra områden. Varje år lockar evenemanget en stor publik av kändisar, musiker och branschfolk från hela världen.

BET Awards 2017 kommer att hållas på Microsoft Theater i Los Angeles, Kalifornien. Arenan ligger på 777 Chick Hearn Court och är lätt att nå med bil, buss eller tåg. Microsoft Theater är en av de främsta underhållningsplatserna i landet och har varit värd för olika högprofilerade evenemang genom åren.

Om du planerar att delta i BET Awards 2017, rekommenderas att du anländer minst en timme innan evenemanget börjar. Detta ger dig tillräckligt med tid för att hitta parkering, gå igenom säkerhetskontrollen och komma till dina platser. Klädkoden är vanligtvis formell, men det beror på evenemangets natur.

BET Awards 2017 kommer att bli en spännande och minnesvärd tillställning för alla inblandade. Med så många begåvade artister och konstnärer planerade att delta kommer det säkert att bli en kväll att minnas!

När kommer BET Awards 2017 att äga rum?

BET Awards 2017, ett årligt evenemang som uppmärksammar den bästa underhållningen från det afroamerikanska samhället och andra minoriteter inom musik, skådespeleri och sport, kommer att äga rum den 25 juni 2017. Evenemanget kommer att hållas på Microsoft Theater i Los Angeles, Kalifornien, och kommer att sändas live på BET-nätverket.

Årets ceremoni markerar det 17:e året för BET Awards, som först etablerades 2001. Det har blivit en av de mest efterlängtade och mest sedda prisutdelningarna i underhållningsbranschen, som lockar miljontals tittare från hela världen runt om i världen.

BET Awards 2017 lovar att bli en kväll fylld av elektrifierande uppträdanden, minnesvärda ögonblick och välförtjänta erkännanden. Evenemanget kommer att samla några av de största namnen inom musik, film och sport för att fira prestationerna från det afroamerikanska samhället och andra minoriteter inom underhållningsindustrin.

Dags för BET Awards 2017

BET Awards 2017 är en efterlängtad prisutdelning som hyllar det bästa inom svart underhållning, musik, sport och mycket mer. Fans väntar ivrigt på att ceremonin ska börja och undrar vilken tid den kommer att börja.

Enligt BET kommer BET Awards 2017 att sändas den 25 juni 2017 kl. 20.00 ET. Detta innebär att fans bör ställa in för att titta på ceremonin vid denna tidpunkt, eftersom showen kommer att börja omedelbart.

Fans som vill se all spänning före showen kan ställa in sig på BET Awards 2017 Pre-Show, som börjar kl. 19.00 ET. Denna pre-show kommer att innehålla röda mattan-mode, intervjuer och kommentarer från experter, vilket förbereder tittarna för huvudevenemanget.

Kom ihåg att BET Awards 2017 kommer att sändas live på BET, så ställ in din DVR eller titta på klockan 20:00 ET för att se denna spännande show!

Hur man tittar på BET Awards 2017?

BET Awards 2017 kommer att sändas live på BET-kanalen kl. 20.00 ET den 25 juni. Du kan titta på showen via kabel-TV eller streama den online på BET:s webbplats.

Om du har ett kabelabonnemang kan du titta på BET Awards 2017 live på din TV eller mobila enhet med BET Now-appen. Ladda ner appen och logga in med din kabeloperatörs uppgifter för att streama evenemanget.

Om du inte har ett kabelabonnemang kan du titta på BET Awards 2017 online via flera streamingtjänster som Hulu, Sling TV, DirecTV Now och PlayStation Vue. Dessa tjänster tillhandahåller live-TV-streaming och erbjuder en gratis provperiod för nya abonnenter.

Du kan också följa BET Awards 2017 på sociala medieplattformar som Twitter och Facebook. BET publicerar vanligtvis liveuppdateringar, höjdpunkter och exklusivt innehåll relaterat till evenemanget.

Så oavsett om du föredrar att titta på showen på din TV, mobila enhet eller laptop, har du flera alternativ tillgängliga för att fånga alla spännande uppträdanden, tal och överraskningar på BET Awards 2017.

Artister på BET Awards 2017

BET Awards 2017 lovar att bjuda på några av de största och hetaste artisterna inom musikindustrin.

Bland de efterlängtade artisterna finns Grammy Award-vinnande sångaren och låtskrivaren Bruno Mars, den listtoppande rapparen Future och R&B-superstjärnan Trey Songz.

Uppställningen inkluderar också den populära hiphop-gruppen Migos, den souliga sångerskan Mary J. Blige, och den begåvade sångerskan och låtskrivaren Tamar Braxton.

Dessutom kommer BET Awards 2017 att innehålla uppträdanden från stigande stjärnor som Lil Yachty, SZA och Khalid, samt en hyllning till den avlidne och stora musikern Prince.

BET Awards 2017 lovar att bli en stjärnspäckad och oförglömlig kväll med några av de största namnen inom musik på scenen.

Presentatörer på BET Awards 2017

Vem kommer att presentera priserna i år?

BET Awards 2017 lovar att bli ett spännande evenemang, med några av de största namnen inom underhållning på scenen. Förutom artisterna kommer prisutdelningen att innehålla ett antal presentatörer som kommer att dela ut troféer till kvällens vinnare.

Några av de presentatörer som förväntas delta i årets prisutdelning inkluderar BET:s egen Debra Lee, skådespelerskan Gabrielle Union, skådespelaren och komikern Jamie Foxx samt musikern och producenten DJ Khaled. Dessa presentatörer och andra kommer att hjälpa till att hålla prisutdelningen igång och se till att vinnarna får det erkännande de förtjänar för sina prestationer inom underhållning.

Förutom presentatörerna kommer prisutdelningen att ledas av komikern och skådespelaren Leslie Jones, som garanterat kommer att underhålla publiken med sin unika humor. Med så många begåvade personer inblandade kommer BET Awards 2017 att bli en kväll att minnas för fans av musik, TV och film.

Kändisar att hålla utkik efter på BET Awards 2017

BET Awards 2017 lovar att bli en stjärnspäckad tillställning med några av de största namnen inom musik- och underhållningsindustrin som kommer att delta i evenemanget. Från musikikoner till Hollywoods A-listers, här är några kändisar att hålla utkik efter:

Andra kändisar att hålla utkik efter är Snoop Dogg, DJ Khaled, Chris Brown och Nicki Minaj. Med en sådan stjärnspäckad lineup är BET Awards 2017 definitivt ett evenemang som inte får missas.

Kategorierna vid BET Awards 2017

BET Awards erkänner de enastående prestationerna av afroamerikaner och andra minoriteter inom underhållning, musik, sport och filantropi. Här är några av kategorierna för BET Awards 2017:

Andra kategorier inkluderar Best Gospel/Inspirational Artist, Best International Act och Best Sportsman/Sportswoman of the Year. Vinnarna i dessa kategorier och fler kommer att tillkännages på BET Awards 2017.

Vilka är de nominerade till BET Awards 2017?

BET Awards 2017 har tillkännagivit sina nominerade till årets evenemang, som kommer att hållas den 25 juni. Listan över nominerade inkluderar några av de största namnen inom musik och underhållning idag, med artister från hela spektrumet av genrer och medier som uppmärksammas.

Ledande med sju nomineringar är Beyoncé, som är ute efter priser i kategorier som bästa kvinnliga R&B / popartist, årets video och årets album. Andra anmärkningsvärda nominerade inkluderar Bruno Mars, Solange Knowles, Chance the Rapper och Migos.

Förutom musik uppmärksammar BET Awards även prestationer inom film och TV. Bland årets nominerade i kategorin Bästa skådespelerska finns Taraji P. Henson, Viola Davis och Issa Rae, medan Denzel Washington, Donald Glover och Mahershala Ali nominerades till bästa manliga skådespelare.

BET Awards är känt för sitt firande av svart kultur och excellens, och årets nominerade är ett bevis på detta arv. Från nya stjärnor till etablerade ikoner, de nominerade representerar ett brett spektrum av talang och prestationer inom underhållning idag.

Förutsägelser för vinnare på BET Awards 2017

BET Awards 2017 är mycket efterlängtat eftersom det hedrar det bästa inom svart underhållning och popkultur. Med de nominerade för varje kategori tillkännagivna, gör både fans och kritiker förutsägelser om vem som kommer att ta hem de eftertraktade priserna.

En av de mest omtalade kategorierna är Best Female R&B/Pop Artist, som innehåller storheter som Beyoncé, Rihanna och Kehlani. Det är ett svårt val eftersom alla har haft framgångsrika år, men många förutspår att Beyoncé kommer att ta hem priset på grund av hennes enastående album "Lemonade".

I kategorin Bästa manliga hiphop-artist tävlar stora namn som Chance the Rapper, Big Sean och Kendrick Lamar. Kendrick Lamars album "DAMN" har hyllats av kritikerna, vilket gör honom till en stark kandidat för priset.

Andra kategorier som Bästa skådespelerska och Bästa skådespelare har nominerade som Taraji P. Henson och Denzel Washington, respektive. Det kommer att bli intressant att se vem som tar hem priserna i dessa kategorier.

BET Awards 2017 lovar att bli en kväll med fantastiska framträdanden och välförtjänta vinnare. Fans kan ställa in för att se vem som tar hem utmärkelserna den 25 juni.

Höjdpunkter från BET Awards 2017

Stora vinster för Beyoncé och Bruno Mars

BET Awards 2017 såg några stora vinster för Beyoncé och Bruno Mars. Beyoncé vann det prestigefyllda priset för bästa kvinnliga R&B/Pop-artist, medan Bruno Mars tog hem priset för bästa manliga R&B/Pop-artist. Bruno vann också priset för årets video för sin hitsingel "24K Magic".

Kraftfulla framträdanden

BET Awards 2017 bjöd på några av de mest kraftfulla uppträdandena under de senaste åren. Xscape gjorde sitt första tv-framträdande på över 15 år, medan Mary J. Blige imponerade på publiken med sin känslosamma tolkning av "Set Me Free". Andra framträdanden som stod ut var Chance the Rappers hyllning till Muhammad Ali och New Editions elektrifierande medley av deras största hits.

Vinnare som skapat historia

BET Awards 2017 såg många vinnare skapa historia med sina vinster. Remy Ma blev den första kvinnliga rapparen att vinna priset för bästa kvinnliga hiphop-artist på sju år. Chance the Rapper vann det humanitära priset för sina bidrag till sociala ändamål och blev den yngsta mottagaren av priset någonsin. Samtidigt vann Solange Knowles Centric Award för sitt album "A Seat at the Table", som utforskade teman som svart empowerment och egenvård.

Politiska och sociala kommentarer

BET Awards 2017 var anmärkningsvärt för sina politiska och sociala kommentarer. Många artister och presentatörer använde sin tid på scenen för att ta upp frågor som polisbrutalitet, HBTQ-rättigheter och invandring. Showens värd, Leslie Jones, använde också sin öppningsmonolog för att påtala bristen på mångfald i Hollywood och underhållningsindustrin.

Hyllningar till legender

BET Awards 2017 innehöll flera rörande hyllningar till musiklegender som har gått bort under de senaste åren. Showen hyllade Prince med uppträdanden av The Roots, Erykah Badu och Bilal, medan George Michael kom ihåg med en hyllning av El DeBarge och Kamasi Washington. Den avlidne rapparen Prodigy hedrades också med en hyllning av Havoc och Lil Kim.

Sammanfattning av BET Awards 2016

Minnesvärda framträdanden

BET Awards 2016 bjöd på många enastående framträdanden från populära musiker som Beyoncé, Kendrick Lamar och Usher.

Priser och vinnare

BET Awards 2016 innehöll flera priskategorier och några av de största vinnarna var:

Anmärkningsvärda ögonblick

Förutom uppträdandena och priserna hade BET Awards 2016 flera andra minnesvärda ögonblick:

Avslutande tankar

BET Awards 2016 visade upp några av de bästa talangerna inom underhållning och erkände de kulturella prestationerna av afroamerikaner i olika branscher. Det var en kväll fylld av otroliga framträdanden, inspirerande tal och innerliga ögonblick.

Vad du kan förvänta dig av BET Awards 2017?

BET Awards 2017 förväntas bli ett stjärnspäckat evenemang med begåvade musiker och lysande skådespelare som kommer att samlas för att fira svart excellens inom underhållning. Med uppträdanden från artister som Bruno Mars, Future och Migos kan publiken förvänta sig en kväll full av spännande musik.

Förutom otroliga musikuppträdanden kommer BET Awards 2017 också att innehålla minnesvärda och känslomässiga hyllningar till legendarer i branschen som har gått bort, inklusive Prince och George Michael. BET Awards har alltid varit känt för att fira och hedra bidrag från svarta underhållare, så tittarna kan förvänta sig en kväll med erkännande för viktiga personer inom underhållning.

Utöver musiken och hyllningarna kan tittarna också förvänta sig att se skådespelare, musiker och modeller på röda mattan, klädda i sina bästa kläder för att imponera. BET-galan BET Awards har alltid varit en plattform för att visa upp afroamerikanskt mode och stil när det är som bäst.

BET Awards 2017 kommer att bli en kväll full av enastående framträdanden, känslosamma hyllningar och fantastiskt mode. Det är ett evenemang som inte får missas för fans av svart underhållning och musik.